O meni

 O meni in nakitu Lilalom 

Pod blagovno znamko Lilalom ustvarjam Lilijana Lukač.

Lepote narave so me vedno navduševale, saj sem v naravi našla sprostitev in mir, ko sem ju v življenju potrebovala. Tako sem nekega dne videla vrtnico v obesku in izdelek me je takoj navdušil. Začela sem raziskovati, kako se ustvarja tak nakit. Počasi so začeli nastajati moji izdelki, ki so poklon lepotam narave in posebnim dogodkom v našem življenju.

Moja posebnost je v tem, da v nakit »ujamem« stvari, ki jih na običajnem sprehodu niti ne opazimo, ena takih so na primer majhne gobice na mahu.
Nakit, ki ga izdelujem jaz, ni običajen nakit, je oseben, in zato vanj lahko vključim vam ljubo rožo z vašega vrta ali mogoče tisto, ki vam jo je podarila ljubljena oseba. Tudi košček blaga z obleke, ki jo boste nosile na slavnostni večerji ali vam jo je podarila mama in ima za vas posebno vrednost, je lahko sedaj vpet v nakit.

Lilalom je namreč nakit, kjer domišljiji lahko pustimo prosto pot, ker pa ima v veliki večini tudi čustveno vrednost, je vedno moderen. Če ste med tistimi, ki večino časa preživljajo med sivimi mestnimi ulicami, je nakit Lilalom popoln za vas, saj boste z njim s sabo vedno imeli košček narave. Najpomembnejše od vsega pa je, da je prijazen tako naravi kot ljudem, saj ima smola certifikat o neškodljivosti.

STORITVE
* Izdelovanje nakita iz smole.
* Izdelovanje nakita iz poldragih kamnov, kristalov in energijskih kamnov.
* Delavnice izdelovanja nakita za otroke in odrasle. Možno tudi v tujih jezikih.
* Delo po naročilu:
Pošljite vam ljubo stvar iz vašega življenja, ki ima za vas posebno vrednost (kot je npr. roža, košček blaga …), in iz nje bom naredila unikaten nakit, namenjen samo vam.